Våra Produkter

banner_3

I vårt sortiment använder vi enbart produkter från välkända varumärken, vi tar alltid in det bästa som industrin erbjuder och du kan vara säker på att alla produkter vi använder är noggrant utvalda. Som kund hos Beauty Sky får du en garanti för att våra produkter och behandlingar håller vad vi lovar. Vi lägger ner ett stort arbete på att hela tiden utvärdera nya produkter som dyker upp. Hittar vi något som är bättre än det vi har, så byter vi.

 • OPI

  OPI är ett känt varumärke världen över med ledorden kvalitet, trendsäkert och för den naturliga nagelns bästa. OPI erbjuder ett exklusivt sortiment för naglar, händer och fötter.

 • Forever Living Products

  Forever Living är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera. Forever Living har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera.

 • HÅROLOGI

  Hårologi betyder läran om håret. Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla HÅROLOGI hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.

 • OLAPLEX

  Olaplex används dagligen på hundratusentals salonger världen över och är miljöcertifierad av Grön Salong. Olaplex har på bara två år fått över 40 utmärkelser runt omkring i världen, i Sverige blev Olaplex utsedd till årets hårvårdsprodukt.

 • Schwarzkopf Proffessional

  Som ett av de tre bästa kosmetikamärkena i världen representerar Henkel & Schwarzkopf kvalitet, expertis samt innovation och har gjort det i över 111 år nu. Idag finns Schwarzkopf representerat i 50 länder världen över.

 • Salonsystem

  Salonsystem är Englands största tillverkare av professionella produkter inom naglar, vax och fransar, skönhetsbehandlingar, salonger och spa.

 • nded

  nded är ledande tillverkare av högkvalitativa nagelprodukter för naglar, lösnaglar och gelénaglar.