Behandlingar

Hår & Styling

Vi har allt ifrån damklippning, herrklippning, barnklippning och färgning till hårförlängning och permanent. Ditt hår är personligt, faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Vi har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Inför varje hårbehandling studerar vi ditt hår och gör därefter ett hårtest med en speciell maskin som läser av hårets uppbyggnad. Vi kan därför med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar utefter testresultatet.

Olaplex använder vi till för våra kemiska behandlingar, en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt. Det går också att genomföra en fristående intensivbehandling med Olaplex. För att ytterligare förstärka effekten finns en Olaplex No.3 att köpa hem. Inom hårvård jobbar vi med Hårologi, produkter som vi använder till våra behandlingar och som även säljs i vår salong. De schampoon som du köper med dig hem från oss blandar vi med några droppar utvalda "Exotiska Extrakt", så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som vi Hårologer är ensamma om.

Hårologi hårprodukter och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens enga källor. Alla Hårologi hårprodukter är tillverkade i Sverige av högkvalitativa råvaror med största möjliga hänsyn till miljön. Såväl innehåll som förpackningar är biologiska nedbrytbara. Tänk på din hälsa och miljö. Think green.